Hoe is de MegaSale van mineralen, kristallen en edelstenen verlopen?

Lees hier de ervaringen!

Waarom had je eigenlijk een 1+1 gratis MegaSale?

Op beurzen en in winkels had ik gemerkt dat het niet makkelijk is om een betaalbaar mineraal te vinden. Toen ik onlangs mijn opslagruimte weer eens bekeek, ontdekte ik dat ik nog veel materiaal had. Niet alleen exclusieve stukken, maar ook mineralen, kristallen en edelstenen die goed passen binnen een kleiner budget. Daarom heb ik een aantal items geselecteerd die voor een klein prijsje weg konden. In totaal waren er ruim 500 stuks beschikbaar.

Wat vonden de bezoekers ervan?

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag waren best druk, maar vooral gezellig. Ruim 30 gegadigden hebben zich door de vele dozen heen geworsteld en vonden menig stukje dat ze wilden meenemen. Groot was de hilariteit toen twee klanten eigenlijk hetzelfde item wilden hebben, maar dat werd netjes opgelost.

Welke mineralen zijn verkocht en wat waren de prijzen?

Ik had veel verschillend materiaal uitgezocht, dus er was een ruime keuze aan soorten en maten. Geslepen agaten uit de hele wereld, amethisten uit Namibië, Brazilië, Las Vigas en Duitsland, bergkristallen uit Brazilië en Zwitserland, roze bariet uit Marokko, seleniet, grote en kleine cerussiet, roze toermalijn, rode bergkristal, vanadeniet, thundereggs, zwarte toermalijn, malachiet, azuriet, ruwe en geslepen jaspis, aragoniet, rookkwarts uit Zwitserland en Namibië, goudtopaas, en nog veel meer. Dit alles varieerde in prijs van €1 tot €25. Voor ieder wat wils dus, en ruim 350 mineralen hebben een plekje gevonden waar ze staan te shinen.

Komt er nog een nieuwe sale?

Komende week komen er mensen die dit weekend geen plekje meer konden vinden en die zich graag nog op de resterende mineralen willen storten. Daarna zal ik nadenken over hoe nu verder. De sale was bijzonder succesvol, materiaal heb ik genoeg, maar het vraagt ook veel energie. Iets dat ik helaas niet altijd heb.

Als er een nieuwe sale komt, dan wordt dat zeker op tijd aangekondigd via Facebook en de website. Dus hou die in de gaten.

Iedereen in ieder geval bedankt voor de gezellige MegaSale en wie weet tot een volgende keer!

Cheers

Freek

PS Kom een keer kijken in het Mineralen Ispiratie Centrum daar vind je de mooiste mineralen en kristallen tegen de laagste prijs . lees verder