Werk jij het liefst ook alleen met 100% natuurzuivere Edelstenen ?


Binnen de muren van het Mineralen Inspiratie Centrum in Dongen , Waar de schoonheid van edelstenen schitteren en zongen , Komen mensen samen, betoverd en geïnspireerd, Voor hen is dit centrum waar de liefde voor stenen wordt geëerd.

In het Mineralen Inspiratie Centrum, vol puurheid en pracht, Waar 100% natuurzuivere edelstenen schitteren met kracht. Geen toevoegingen, geen kunstgrepen hier, Alleen kristallen, puur en eerlijk, keer op keer.

Elk edelsteen vertelt zijn eigen verhaal, Zelf verzameld gedurende 50 jaar reizen, van overal, van groot tot klein, fijn en schraal. In de diepten van Braziliaanse amethyst mijnen, Tot onder de stralende zon in de Namibische woestijnen.

Geen compromis in de zuiverheid van elk stuk, In het Mineralen Inspiratie Centrum, een unieke druk. Waar de energie van de aarde voelbaar is, intens, In elke steen, een stukje wereld, een waardevol accent.

Dus stap binnen, laat je verwonderen en verblijd, In een wereld waar de natuur spreekt, vol van tijd. In het Mineralen Inspiratie Centrum, een schat uit de aard, Waar elk kristal zijn eigen prachtige verhaal bewaart.

Kom kijken en laat je inspireren door al dat moois speciaal voor jou