Aanbieding Rode Phantoom Hematiet Bergkristallen .

Rode kristallen spreken vaak tot de verbazing. Onlangs ontdekte ik in mijn collectie weer een aantal schitterende stuks. Ooit in 2002 uit Marokko meegenomen toen Carla en ik dat fantatstische land bezochten.

In de esoterie worden ze gekoppeld aan de volgende werking:

Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde en vermindert zorgen en stress. Mentaal heeft het een positieve werking op de concentratie, het geheugen, denkprocessen en kan het de verwerking van informatie versnellen.

Hematiet kristallen zijn een goede steen om te gebruiken als je met hogere energieën werkt of met edelstenen met een hogere vibratie, omdat het aardt, je energieveld beschermt tegen entiteiten en negatieve energie en lichtenergie het hele lichaam door helpt stromen.

Het is ook een goede steen om te gebruiken voor het ontladen of reinigen van edelstenen omdat het de vervuiling van andere stenen in zich op kan nemen.

Op het lichaam werkt hematiet pijnstillend, ontgiftend en ontkrampend.

Het heeft een positief effect op de lever, het bloed, de aders, benen, kneuzingen, slapeloosheid en menstruatieklachten. Het verbetert de opname van ijzer, vorming van rode bloedlichaampjes en stimuleert de bloedcirculatie waardoor het kan helpen bij bijvoorbeeld bloedarmoede, neusbloedingen en trombose.

Het  is een goede steen ter ondersteuning van een detox, het afkicken van een verslaving of bij het omgaan met een dwangstoornis.

Nu te verkrijgen in de outlet in Dongen vanaf slechts € 5.
Maak nu een afspraak en kom ze bewonderen tezamen met alle andere schitterende mineralen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − zeven =